Апликације

Home > Апликације

Апликације

Чланови ТИМ су у претходном периоду развили одређени број апликација чије се функције могу видети преко овог портала. Неке од ових апликацију су класичне WEB апликације намењене презентацији различитих садржаја. С друге стране постоје и апликације у оквиру којих се врши прихват различитих информација из окружења, њихово складиштење и презентација путем Интернета у бројном и графичком облику. На крају, неке од апликација имају обележја малих CAD (Computer Aided Design) програма, намењених различитим врстама прорачуна.

У будућности ћемо преко ове странице наставити да информишемо све заинтерсоване о актуелним истраживањима и развоју у области WEB програмирања. Такође, омогући ћемо и свим заинтересованим да путем TIMCA Portala представе своје апликације. Или их ставе на располагање заинтересованим корисницима.

Приступ представљеним апликацијама као и њиховим приказима, укључујући и упутства за њихово коришћење може да се оствари преко менија придруженог овој страници.

Списак апликација

  • METEOCA – Апликација у оквиру које могу да се виде могућности IoT модула намењених за праћење метеоролошких параметара.
  • INFOCA – Апликација за приказ различитих података везаних за Чачак.
  • GPS – Апликација за графички и статистички приказ кретања на бази података са GPS навигације.